Söker nytt hem

Har du en pinscher som behöver ett nytt hem?
Ta då hjälp av vår sektion genom att kontakta vår pinscherhänvisare: Cattis Zackariasson, tel: 070-8458545 eller mail: valpar@pinschersektionen.se

Registrerings nr & komplett namn ska anges när hund anmäles att finnas med under ”Söker nytt hem”. Ej krav på medlemskap inom Pinschersektionen.
(Enligt styrelseprotokoll nr 5 29/4-2010 § 62)

Annons under omplacering ligger ute under en 4 månaders period. Efter det får man göra en uppdatering för att aktualisera annonsen igen (Enligt styrelseprotokoll nr 3 17/4-2019 § 8)

Skicka gärna med ett fotografi på individen som söker nytt hem, som vi kan lägga in i annonsen.


Jumping All Over Ikaros ”Nexo” SE20337/2017 (Publicerad 18/9-19)

Vi har en pinscher som vi söker nytt hem åt. En jättefin hane, men på grund av ändrade familjeförhållanden kan vi inte ha honom kvar.

Nexo som han kallas är en trevlig, snäll, pigg och nyfiken pinscher hane som är van vid barn, vuxna och hundar. Han älskar mys och lek. Vill gärna sova tillsammans och vill ha mycket kärlek. Han är ca 2,5 år gammal. Han har bara syn på vänster öga som också är opererat för gråstarr. Detta gjordes när han var valp och allt gick bra. Alla efterkontroller är gjorda och återbesök endast vid behov. Han har en kortisonsalva och ögondroppar vilket han är van vid och det är inga konstigheter.

Eftersom att han har varit på hunddagis och också varit hos andra vissa helger sedan han var valp så är han inte ensamhetstränad. Han skäller aldrig på andra hundar, viftar bara på svansen och är nyfiken. Det går inte att märka på honom att han har opererat ögat. Han ser och fungerar som andra hundar.

Vi bor i Uppsala och skulle gärna vilja hitta någon som bor i närheten, men det är inget krav.

Vid intresse kontakta Mattias Grip mattiasgrip@gmail.com  0704834833