Söker nytt hem

Har du en pinscher som behöver ett nytt hem?
Ta då hjälp av vår sektion genom att ta en kontakt till en början via mail till vår valphänvisare Cattis Zackariasson, valpar@pinschersektionen.se

Pinschersektionen hänvisar endast hundar bosatta i Sverige

Registrerings nr & komplett namn ska anges när hund anmäles att finnas med under ”Söker nytt hem”. Ej krav på medlemskap inom Pinschersektionen. (enligt styrelseprotokoll nr 5 29/4-2010 §62)

Skicka gärna med ett fotografi på individen som söker nytt hem,
som vi kan lägga in i annonsen.


SE 37472/2021 Care of canashi’s Cashew 

Celso söker ett nytt aktivt hem. Älskar att vandra och hänga med på äventyr. Pigg och glad ung hane med allt vad det innebär.

Celso finns i Stockholm.

För mer info kontakta uppfödaren Sandra Spångberg Tel 073-2008676 


SE55773/2022 Gerefarmens Didi

Har en valp som vi skulle vilja omplacera. Född 20220905. Denna tjej är underbar och förtjänar ett riktigt aktivt bra hem.Hon omplaceras på grund av ändrade familjeförhållanden och i samråd med uppfödaren.
Valpen är registrerad i SKK och har stamtavla. Hon har blivit avmaskad ,besiktad ,chippade ,vaccinerad ,registrerade samt innehålla dolda fel försäkring . Hon är försäkrad. 
Pigg snäll smart tjej som är helt underbar, gillar att mysa i soffan under en filt.Kan redan sitt och ligg. 
Hon är efter hälso undersökt samt utställnings meriterade föräldrar Båda föräldrarna har HD-A samt Öga UA.

Följer med valpkit bädd filt och leksaker.
Skicka vad du har för hem att erbjuda denna underbara tik. Hör av er för mer info Finns i Vänersborg

Jonatan Alexandersson Mail: jonte89_2@hotmail.com eller telefon 0762058207


SE58094/2020 Dexterity Adaptable Dobby

Dexterity Adaptable Dobby söker nytt hem!

Dobby (SE58094/2020) är en kastrerad hanhund född 4 oktober 2020 som letar nytt hem på grund av separation vilket lett till att matte, under stor sorg, inte får ihop vardagen längre. Dobby väger ca 16 kg, är försäkrad, går bra ihop med andra hundar och är van vid att gå på dagis utan bekymmer. Han kan vara ensam hemma (men kommer givetvis behöva känna in sin nya miljö successivt) och är van att både gå lös och springa bredvid cykel. Han lever idag i ett barnfritt hem men umgås och är duktig med både stora och små barn. Däremot har han också behov av att få gå undan och vara ifred vilket gör att vi i första hand tror att ett barnfritt hem alternativt ett hem med äldre barn som kan förstå och respektera detta skulle passa honom bäst.

Vid intresse kontakta uppfödare Ami Tingström 0766237483 / info@teamdexterity.se