Söker nytt hem

Har du en pinscher som behöver ett nytt hem?
Ta då hjälp av vår sektion genom att kontakta vår pinscherhänvisare: Cattis Zackariasson, tel: 070-8458545 eller mail: valpar@pinschersektionen.se

Registrerings nr & komplett namn ska anges när hund anmäles att finnas med under ”Söker nytt hem”. Ej krav på medlemskap inom Pinschersektionen.
(Enligt styrelseprotokoll nr 5 29/4-2010 § 62)

Skicka gärna med ett fotografi på individen som söker nytt hem, som vi kan lägga in i annonsen.


 Ängagårdens Ajax, ”Minos”
minos1 minos2minos3 minos5 minos7

Ängagårdens Ajax, ”Minos”  Reg. SE53072/2011– en aktiv, social hane i sina bästa år söker efter ett nytt kärleksfullt hem.

Minos söker efter ett nytt kärleksfullt hem då han inte längre trivs i flocken. Han är en aktiv och social kille som bara vill vara med. Snäll mot alla djur och super social mot alla människor. Vaktar inte.

Har lite separationsångest så lämnas endast korta stunder eller i hundgård, vilket fungerar jättebra. Han är Svensk utställningschampion och har ett flertal Cacib så passar utmärkt för dig som har intresse av att ställa ut!

Minos säljes till dig som kan erbjuda ett aktivt hem. Han älskar att springa, tränas i drag och älskar det. Viltspår, sök, agility är andra grenar vi testat på. Han har godkänt anlagsprov i viltspår. Stark mentalt vilket mentalbeskrivningarna MH och BPH visar.

Självständig kille med stor integritet, är lös på skogspromenader och kommer på inkallning efter att han är klar med sina bestyr. Ej van vid småbarn så ska ej bo hos småbarnsfamilj.

Vi ser gärna att han får vara ensamhund eller med max en kompis. Vår önskan är att han ska bli bortskämd och få all tid för sig själv!

Van att bo på landet i hus. Lägenhet eller liknande måste ordna med hundvakt eller dagis då han kan yla och skälla om man lämnar honom.

Reg. nr SE53072/2011
HD B
Ed UA
Dilute Dd (anlagsbärare för felfärgat)
MH/Skottfast
BPH/Skottfast
Inga problem med trasiga öron

Minos kommer från kennel Ängagården och uppfödaren finns tillgänglig för frågor och vägledning.

Om du tror att du kan vara rätt ägare för Minos får du gärna höra av dig.

Kontakta ägare: Jessica jessica805@hotmail.com

Kontakta uppfödare: Heidi Wistrand, heidi.wistrand@gmail.com

Här kan du läsa mer om den gudomliga kullen: http://www.angagardens.com/p/valpar.html

Minos omplaceras genom ägaren, men uppfödaren finns tillgänglig för frågor.