Söker nytt hem

Har du en pinscher som behöver ett nytt hem?
Ta då hjälp av vår sektion genom att kontakta vår pinscherhänvisare: Cattis Zackariasson, tel: 070-8458545 eller mail: valpar@pinschersektionen.se

Registrerings nr & komplett namn ska anges när hund anmäles att finnas med under ”Söker nytt hem”. Ej krav på medlemskap inom Pinschersektionen.
(Enligt styrelseprotokoll nr 5 29/4-2010 § 62)

Annons under omplacering ligger ute under en 4 månaders period. Efter det får man göra en uppdatering för att aktualisera annonsen igen (Enligt styrelseprotokoll nr 3 17/4-2019 § 8)

Skicka gärna med ett fotografi på individen som söker nytt hem, som vi kan lägga in i annonsen.


Lilla Enebys Unesco SE29552/2017

Hunden heter Habibi och har registreringsnummer SE29552/2017 (f Lilla Enebys Unesco).

Han blev 3 år i Maj och är en aktiv hund som älskar att leka. Jaga/bli jagad, kasta pinnar, bollar, busa i största allmänhet med oss och våra fyra barn. På landet trivs han som bäst när han får lufsa runt lös på tomten eller ligga på verandan eller gårdsplanen och hålla koll eller bara slappa i solen.

Saken med Habibi är att han är väldigt osäker/reserverad mot främlingar och då särskilt i hemmet där han har ett enormt vaktbehov som vi inte kommit till rätta med trots många försök. Detta involverar skällande, utfall och även nafsande/bitande i vissa fall. Även mot andra hundar kan han vara osäker, vilket gör att vi inte törs ha honom lös. Mot oss i familjen är han den snällaste och mysigaste hunden, men sammantaget är situationen sådan att vi tror han skulle ha det bättre hos en familj där dessa sidor är mindre av ett problem och/eller som kan jobba bort beteendet.

Martin Wahlgren
0706 238 179