Mälarpinschern

Tack till alla för en härlig dag på Vilsta tillsammans. Alla resultat är nu skickade till SKK och här finns en lista på alla resultat och placeringar. /Pernilla

Resultat för 2018


Anmälan till Mälarpinschern är nu stängd och vi ser fram emot en härlig utställningsdag!!

Vi har fått många bra sponsorer som hjälper till med fina vinster. Det kommer att finnas lotteri där man bland annat kan vinna en hotellövernattning på Welcome hotel i Barkarby. Det kommer även att lottas ut kloslipar som vi blivit sponsrade med från Brattpets. Så kom ihåg att köpa lotter när ni kommer på plats.

 

Nytt även från i år är att CK inte kommer att delas ut i ringen utan det får man hämta i sekretariatet. Man kommer även kunna köpa en större rosett om man vill det. Det finns även lite andra rosetter till försäljning och även andra saker så kom gärna förbi och kolla in vårt utbud.

 


Här kan ni läsa lite om vår domare Moa Persson.

Gick domarkursen 1977 och auktoriserades 1979 på 6 plattnosade dvärghundar, har alltså snart dömt i 40 år. Blev allrounder 1992. Mitt schnauzerintresse planterades nog genom Benny Blid som var en aktiv ung man som vann stora segrar med sina fina schnauzers, först riesen, vem minns inte Riesengårdens Xo och jag hade förmånen att hälsa på hos Benny och mamma Ulla i Vingåker vid ett flertal tillfällen och där fanns alltid fina hundar att både se och känna på. Benny importerade ju dessutom många fina dvärgar från såväl England och USA, många av dessa fick stort genomslag i aveln. Benny var en god läromästare och han var den som fick mig att utbilda mig och börja döma schnauzers och pinschers- Jag handlade ju även den första Pinschern som fick Int och Nord Ch-titel i Sverige, Munkin Dukko, som ägdes av Folke Lötborn mest känd för sina fina Juliettevilles dobermänn. Jag har dömt schnauzer och pinscher i de flesta av världens hörn och ser fram mot att döma dem på hemmaplan.

Väl mött i Vilsta! Moa Persson


Våra sponsorer: