Bli medlem

Här kan du teckna medlemskap i Pinschersektionen

OM MEDLEMSKAP 
Medlemskapet i Pinschersektionen/rasklubben är rullande. Du är alltså medlem ett år från det att du betalat in avgiften.

När du blir medlem i Pinschersektionen blir du också automatiskt medlem i specialklubben Schnauzer Pinscher klubben (SSPK). 

Som medlem får du vissa förmåner som att deltaga i våra officiella utställningar samt andra arrangemang. Vissa av våra sponsorer ger även rabatt till våra medlemmar.

AVGIFTER (fastställda av årsmötet) 
Fullbetalande 300 kr 
Familjemedlem 80 kr 
Extra rasring 80 kr 
Gåvomedlemskap 150 kr


FULLBETALANDE MEDLEM
 
– Fullvärdigt medlemskap med rösträtt på rasklubbens årsmöte.  
– Du får möjlighet att medverka vid alla kurser, utställning och aktiviteter som anordnas i klubben. 

FAMILJEMEDLEM 
För att teckna familjemedlemskap, krävs att det inom familjen finns minst en fullbetalande medlem. Du får möjlighet att medverka vid alla kurser, utställning och aktiviteter som anordnas i klubben. Länk till formuläret.

GÅVOMEDLEMSKAP 
Gåvomedlemskap kan ges från uppfödare till valpköpare. Som uppfödare fyller du i uppgifterna i formuläret och sen får du (uppfödare) återkoppling från SKK. Länk till formuläret.

EXTRA RASRING 
Om du är fullbetalande medlem i någon av de andra rasklubbarna som tillhör SSPK så kan du bli medlem i ytterligare rasklubb till rabatterat pris. Medlemskap i en extra rasklubb ger dig samma rättigheter och skyldigheter som fullbetalande medlem.

SVENSK HUNDUNGDOM 
Medlemmar i Svensk Hundungdom (www.shu.se) får i sitt medlemskap i SHU ett extra medlemskap inom SKKs organisation och kan då välja vår rasklubb. Ungdomsmedlem har samma rättigheter och skyldigheter som fullbetalande medlem.

UTLANDSMEDLEMSKAP
För medlemmar utanför Sverige gäller samma medlemsavgifter som ovan.

KONTAKT/FRÅGOR OM MEDLEMSKAP 
Svenska Kennelklubben (SKK) sköter all hantering av rasklubbens medlemsregister. Kontakta SKKs medlemsservice, antingen per telefon eller via e-mail eller via denna länken: Kontakt SKK, medlemshantering.

Där får du hjälp och svar på frågor du har angående medlemskapet. 
Telefon: 08–795 30 50 
Öppettiden: mån–fre 10.00–12.00 samt 13.00-15.00 
E-mail: medlem@skk.se (ange vilken rasklubb det avser)

MEDLEMSKORT 
Laddar du enkelt ner genom att logga in på Mitt SKK.se 

  • Välj mina medlemskap
  • Där finns ett medlemskort att ladda ner för dig som är medlem

 Detta medlemskort är endast det som namnet säger – ett medlemskort.

Medlemskortet ersätter inte den inbetalningsavi/medlemskort som skickas ut när det är dags att förnya medlemskapet eller till nya medlemmar.

Här kan du ändra adress, e-post, telefonnummer eller avsluta medlemskap.
Om du inte vill eller kan använda webbfunktionen för att bli medlem så kan du använda detta formulär för att starta ett medlemskap i Pinschersektionen.