Viltspårkurs 2022

Pinschern älskar att spåra och använda sin nos! Passa på att lära dig mer om viltspår och träffa likasinnade. Pinschersektionen har i samarbete med Alunda brukshundsklubb ordnat en viltspårskurs i två dagar.

Var: Älvkarleby (mer exakt kommer när vi närmar oss) När: 3-4 september 2022

Kursen kostar 1500 kr/ ekipage och betalning ska finnas på Pinschersektionens konto senast 29/8- 2022. Märk betalningen VILT och hundens regnr
Swishnummer är 123 236 37 86
PlusGiro: 837745-9

Max 16 ekipage, minst 12. Först till kvarn, anmälan är bindande!

Anmälan sker via mail: SENAST 22 Augusti till cattis@pinschersektionen.se där ni anger namn på förare, hundens kennelnamn och regnr och information om hunden har gått spår tidigare (Te,x anlagsprov mm)

Medlemskap i Pinschersektionen eller Alunda brukshundsklubb krävs. Inga förkunskaper behövs. Instruktörer Desirée Högman och Janne Westby.

SCHEMA: Vi träffas lördag och har teori sen går vi ut och har ett testspår. Efter testspåret äter deltagarna medtagen lunch. När deltagarna äter så lägger vid ut individanpassat spår. Efter alla gått spår har vi gemensam genomgång.
På söndagen går vi individanpassat spår på morgonen sen bjuder vi på korv med bröd och fika och har genomgång med alla och ger träningstips om hur man ska träna vidare.